Gerealiseerd project te Chaam.

Gerealiseerd project te Chaam.

In samenwerking met Oomen Bouwservice uit Chaam hebben we HBI kunststof kozijnen met Keralit gevelbekleding geleverd.
De kunststof kozijnen van HBI zijn uitgevoerd het hoogrendement beglazing (HR++ 1.1 Argon), dus helemaal klaar voor de toekomst. De kunststof kozijnen zijn aan de buitenzijde voorzien van een houtnerf folie (RAL9010 wit met RAL5011 staalblauw) en aan de binnenzijde in het glad wit (RAL9010) in het mooie verdiept renovatie profiel.

De kunststof kozijnen die we leveren voldoen aan de zwaarste eisen, betreft inbraakwerendheid, beslag en profielen (KOMO, SKG-2 en CE-keur)

Heeft u ook plannen voor het bouwen van een nieuwbouw woning of bedrijfspand, of zit u te denken om uw woning of bedrijfspand te renoveren? We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte op maat!
U kunt bij ons terecht voor al uw kozijnwerk, kunststof gevelbekleding, zonweringen, kunststof dakgoten, industrie- en garagesectionaaldeuren en aluminium binnendeuren. Bel voor een afspraak: 06-51144738 of mail naar: info martensramenendeuren.nl
HBI kunststofkozijnen hbiramenendeurenen keralit Heering