Wat een metamorfose!

Wat een metamorfose!

Samen met Foesenek Totaalbouw hebben we een mooi project te Breda gerealiseerd.

De voor- en achtergevel en de dakkapel van deze woning is geheel gerenoveerd en voorzien van HBI kunststof kozijnen met HR++ beglazing. Tegelijk zijn er aanpassingen gedaan aan het isoleren van de woning en voorzien van Keralit gevel- en dakrandpanelen.

We hebben hier HBI kunststof kozijnen geleverd in een verdiept opdek profiel uitgevoerd met HR++ beglazing, de buitenzijde is uitgevoerd in een houtnerf folie antracietgrijs (RAL 7016) met 45 graden spiegellassen.
Keralit 190 mm sponningdeel in houtnerf folie antracietgrijs (RAL 7016).

Heeft u ook plannen voor het bouwen van een nieuwbouw woning of bedrijfspand, of zit u te denken om uw woning of bedrijfspand te renoveren? We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte op maat!

U kunt bij ons terecht voor al uw kozijnwerk, kunststof gevelbekleding, aluminium binnendeuren, zonweringen, kunststof dakgoten en industrie- en garagesectionaaldeuren.
Bel voor een afspraak: 06-51144738 of mail naar: info martensramenendeuren.nl

HBI kunststofkozijnen hbiramenendeuren keralit