*Verluchting gecreeerd

*Verluchting gecreeerd * In een schoolgebouw te Bergen op Zoom hebben we bestaande aluminium kozijnen voorzien van kiepramen en ventilatieroosters. Met de Corona pandemie is duidelijk geworden dat ventileren een heel belangrijk item is geworden. We hebben de bestaande beglazing verwijderd en daarin een nieuw kozijn geplaatst met een kiepraam en ventilatierooster. Het toegepaste profiel van Reynaers is uit de SL38 serie (Classic), die op kleur gecoat is zoals het bestaande werk. Heeft u ook plannen voor het bouwen van een nieuwbouw woning of bedrijfspand, of zit u te denken om uw woning of bedrijfspand te renoveren? We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte op maat! U kunt bij ons terecht voor al uw kozijnwerk, kunststof gevelbekleding, zonweringen, kunststof dakgoten en industrie- en garagesectionaaldeuren. Bel voor een afspraak: 06-51144738 of mail naar: info martensramenendeuren.nl reynaersaluminium aluminiumkozijnen reynaers reynaerssl38classic